Cumpără pe AliExpress și primește bani înapoi

5 % bani înapoi din fiecare comandă

Inainte de a face cumparaturi, va rugam sa faceti cunostinta cu regulile de cumparare prin cashback.md
Mai intai de toate la orice cumparatura efectuata prin intermediul site-ului cashback.md pe AliExpress numerele comenzilor nu de fiecare data vor coincide. În special, atunci când ordinul de comanda are mai multe poziții. Acest lucru se datorează faptului că fiecare element al mărfurilor magazinului i se atribuie un singur număr, care se transmite catre cashback.md.

De asemenea, în calculul sumei comenzilor efectuale pe Aliexpress pot fi fluctuații minore atit în valoarea comenzilor cat și a volumului de cashback respectiv. Acest lucru se datorează conversiei și conversia monedelor în care AliExpress efectuează operațiuni monetare.

IMPORTANT ! Pentru a primi cashback obligatoriu trebuie să facă trecerea de pe CASHBACK.MD la AliExpress înainte de fiecare cumparatura.

De ce nu s-au acumulat/ primit cashback pentru cumpărăturile efectuate?
Dacă vă confruntați cu o situație în care cashbackul nu a fost acumulat/ primit, acest lucru se poate întâmpla din unul dintre următoarele motive:

1.Produsul sau serviciu selectat, cashback care nu este acceptat în magazinul selectat.
2.Comanda a fost anterior plasată în  "Coș" înainte de a se activa cashback-ului.
3.Au trecut mai mult de 6 ore de la activarea cashbackului.
4.Comandă emisă de la diferite dispozitive. De exemplu, a fost adăugat la coș în browserul unui computer și a fost plătit de la un dispozitiv mobil.
5.La comandă, tranziția a fost făcută pe bannere informative, bannere publicitare sau link-uri de afiliere ale altor servicii.
6.Pagina cu comandă a fost închisă până la finalizarea ordinului de plată.
7.Sunt instalate programele antivirus și / sau programele care blochează legăturile publicitare.
8.Permisiuni instalate / aplicații mobile ale unor servicii de recuperare a terțelor părți; Pe un dispozitiv mobil, comanda și plata au fost efectuate prin intermediul aplicației mobile a magazinului (cu excepția AliExpress).
9.La formarea și plata pentru comandă a apărut o eroare la Internet.
10.AliExpress nu percepe taxa de retragere dacă folosiți un serviciu proxy în care este instalată IP-ul Nigeriei sau al Chinei.
11.Cashback-ul nu se inregitrează la cumpărăturile de pe telefon (aplicatie).
12.Ordinul este emis și plătit de către persoana juridică.
13.Dacă contul este blocat pe site-ul magazinului unde a fost efectuată achiziția, atunci serviciul Cashback.md va fi respins.

 


Metode de eliberare a Cashbackului:
AliExpress

Livrare în MoldovaCe spune lumea despre AliExpress

Magazine populare cu CashBack