Întrebări frecvente

În termen de 1 zi de la efectuarea cumparaturii  este afișată în contul dvs. cu un statut de "așteaptă", banii dvs. Vor fi transferati doar după expirarea timpului specificat separat în fiecare magazin.

Fiecare magazin are perioada sa de a da banii inapoi din fiecare cumparatura si  acestea sunt afișate pe pagina magazinului. In cele mai multe magazine perioada este de aproximativ 30 de zile.

Dupa plasarea comenzii pe site ul magazinului, in contul cashback.md va aparea în medie, timp de 30 de minute, în unele cazuri, instantaneu. In cazuri rare, există întârzieri de până la 10 zile.

Suma minima de transfer a cashback-ului este de 30$.

Reprezentanții magazinului on-line nu vor fi în măsură să vă ajute în această chestiune, sarcina lor este de a procesa comanda dvs. si va livra. Pentru toate problemele referitoare la serviciul cashback.md  și de restituire - se referă exclusiv la experții noștri.

Nu. Tu vei primi o rambursare a unei părți a platii pe care noi o primim de la magazinul online de  la  fiecare comanda plătita. Acest lucru nu afectează costul de bunuri, altele decât cele obținute de la cashback.md.

Nu, toate plățile pentru bunurile pe care le faceti în magazinul on-line, în conformitate cu condițiile de achiziție, noi nu vindem produse, astfel noua nu trebuie să ne achitati nimic, dimpotrivă, noi vă vom da bani inapoi pentru fiecare comanda plătită, în funcție de condițiile de returnare a fondurilor.

Restituirile sunt luate în considerare numai în acele cazuri în care bunurile comandate au fost plătite în magazin online complet și nu au fost returnate pentru nici un motiv anume.

Cu acest program, puteți invita prietenii, membrii familiei și în plus să câștigi bani cu fiecare achiziție pe care ei au plătito. Acest lucru este unul avantajos, mai mulți prieteni - mai multe venituri. Vă rugăm să rețineți că toți prietenii invitați vor primi o rambursare în întregime. recompensa ta nu va afecta veniturile de la prieteni.

Va rugam sa va adresati la client suport prin intermediul formelor existente pe site, si neaparat sa indicati adresa de E-mail care ati indicat o la crearea contului pe cashback.md

Treceti inregistrarea pe site-ul nostru ( daca v ati inregistrat o sigura daca este de ajuns, nu e nevoie de mai multe ori), apoi treceti la rubrica magazine si selectati acel magazin in cadrul careia preconizati sa efectuati cumparatura si si tastati butonul – De trecere in magazin cu cashback, ulterior reventi in contul dvs. Pe cashback.md in rubrica «comenzile mele» si o sa vedeti ca comanda dvs. Deja se proceseaza, cum veti face achitarea comenzii, ea va trebui sa fie deja si in contul nostru confirmata.